Uttalelser fra kunder

Uttalelser fra kunder

Her kan du se noen tilbakemeldinger Hans Hellingsen har fått fra fornøyde kursdeltagere:

«Vi hadde en kjempefin kveld med Hans Ellingsen. Med foredraget: Få godfølelsen tilbake. Vi fikk et verktøy og bruke i det daglige og på jobb. Foredraget ble holdt på en slik måte at latteren satt løst på oss alle. Vi kunne med rette bare lene oss tilbake og lytte og lære. Timene gikk bare så alt for fort. Kan anbefales på det sterkeste»

Grimstad kommune, 12.03.14

«Inspirerende, artig og matnyttig i en travel arbeidsdag. Det snakkes stadig om «godfølelsen» i gangene våre. Kan anbefales!»

Universitetet i Oslo, lederstilling mail 14.11.12

«Jeg kommer til å bruke ”teknikken din” framover så jeg hadde god utbytte av sesjonen.»

Stortinget lederstilling mail 16.04.08

«Takk for sist. Det var et flott foredrag – jeg syns du er en dyktig foreleser. Veldig variert og en fin presentasjon – noen geniale metoder. Jeg har hørt mange Halleluja forelesere, som har evnen til å imponere umiddelbart men der budskapet sitter til ca dagen etter. Jeg har en annen opplevelse etter ditt foredrag. Budskapet har egentlig krøpet litt sakte inn i hodet. Mannen min var også med og vi har hatt noen gode samtaler med bakgrunn i foredraget ditt. Jeg opplever det ikke som en revolusjon, men som en bevisstgjøring som vokser. Så tusen takk – jeg har fått gode innspill til videre utvikling ☺»

Mail fra leder/næringslivsforening 20.05.11

«På vegne av alle fra Omsorgssenter, tusen takk for et flott foredrag, det var virkelig bra! :-)»

Omsorgssenter leder mail 24.05.13

«Takker for et konkret og nyttig kurs der du gikk rett til kjernen; øve på å endre fokus og tenke positivt for å påvirke sinnet, noe som gir ny energi og dermed økt sannsynlighet for å nå våre mål.»

Næringsutviklingsselskap, direktør mail 22.05.09

«Supert foredrag! Hans leverte et inspirerende og tankevekkende foredrag presentert på en ny og engasjerende måte. Dette skal vi ta med oss i det videre arbeidet. Vi booker gjerne Hans igjen til andre samlinger. Kan absolutt anbefales.»

Personalutvelgelse og rekruttering Partner/Daglig leder mail 18.05.09

«Takk for et engasjerende opplegg hvor man kjenner seg igjen. Dessuten noen fine innspill til hvordan man kan få sin selvtillit styrket – noe som kan komme bedriften og hver enkelt til nytte.»

Et av verdens største fergeselskaper adm. dir. mail 24.04.09

«Veldig bra og dette vil vi benytte oss av mer. Vi vil gjerne takke for det fine kurset vedr. egenutvikling du holdt for oss lederne i Øst-Norge. Alle tilbakemeldingene var veldig positive og de syntes kurset var engasjerende og lett oppfattelig, så vi håper å komme tilbake å få bruke deg i sammenheng med forbundet i Norge som arrangør.»

Forbundleder mail 10.12.08

«Dette traff spikeren midt på hodet.. tankevekkende, flott levert!»

Umoe adm.dir/datterselskap mail 04.09.08

«Bra bevisstgjøring, her er det mye å hente både innen fotball og i livet ellers, veldig bra…»

Idrett hovedtrener evalueringsskjema 15.08.08

«Spennende, veldig bra nå trenger vi bare å øve mer.»

Videregående skoleleder evalueringsskjema 09.04.07

«Hei igjen. Etter en meget raskt gjennomgang av evalueringene viser det seg at alle var fornøyd og antagelig (rask analyse her) hadde alle utbytte av dagen. Ha en strålende helg.»

Vennlig hilsen Faglig Rådgiver
Bufetat regional fosterhjemstjeneste Mail 1. Juni 2011

Har du spørsmål angående noen av foredragene, eller ønsker du et godt tilbud?

Thorbjørnsrødveien 16,
1597 Moss
926 01 417
mentaltrener@gmail.com