Foredragene

Foredragene

Foredragsholder Hans Ellingsen

Kick-off – Foredrag med mental trening.

Underbevisstheten styrer store deler av livet ditt, enten du vil eller ikke.

Vi opplever alle å sitte bom fast i visse tankemønstre. Å leve på autopilot hindrer videre utvikling! Da er det på tide med et mentalt oppgjør! Er du ”litt lei”, dritt lei”, ”mistet gnisten” og ønsker positivt mentalt påfyll eller ønsker å endre ”angst følelsen” mot godfølelsen?

Nå har du muligheten til å få tilbake godfølelsen og entusiasmen tilbake gjennom foredraget Godfølelsen®. Foredragsholder Hans Ellingsen (56) guider deg gjennom vinnerteknikker der du finner frem til din egen godfølelse slik at du ”blir en vinner som vil…” – i stedet for ”en som bare må…”

Dette er også kjekt å kunne når du skal gi en presentasjon, ta en test eller snakke offentlig med mer hvor ”sommerfuglene” i maven trengs å kontrolleres.

Hva skjer a?

Det handler om å få hjernens tankevirksomhet inn på nytt spor.

Hva gjorde Thomas Edison og Ludwig van Beethoven? Ole-Einar Bjørndalen gjør det! Ledere gjør det! Hva gjør de?

Jo, de visualiserer.

Denne ”Programmeringen” fungerer på grunn av underbevissthetens irrasjonelle natur og fordi underbevisstheten mottar ukritisk alle tanker du fôrer den med…

For å få til dette forutsettes trening og det gjør vi i løpet av 3 ganger 45 minutter inkl. coaching-øvelser

Deltakerne skal etter endt foredrag kunne:

  • Motivere seg selv med en god følelse
  • Endre vane eller uvane
  • Lage ev. nytt selvbilde

Hvem?

I det offentlige samt i den private sektor ønsker man gjerne å forsterke kompetansen innen motivasjon, men ofte vet man ikke hvor man skal starte. Når man får velge viser erfaringer at en gjerne velger egenmotivasjon som virkemiddel – evnen til å motivere seg selv.

Si ja jeg vil!!®

– 45 minutters kick-off uten coaching-øvelser

Foredraget er perfekt egnet som en kick-off – enten for private eller for offentlig sektor. Fokuset er på inspirasjon, egenmotivasjon, glede og latter. Dere får også flere eksempler på praktiske egenmotivasjonsteknikker og hvordan en kan ta disse i bruk.

Godfølelsen®

– Tre ganger 45 minutter med coaching-øvelser

Dette er et grunnleggende foredrag som omhandler hva egenmotivasjon er og hvorfor dette er viktig. Foredraget egner seg til å skape økt bevissthet rundt egenmotivasjon for offentlig eller private sektor, som skal i gang med eller som ønsker å ta et mer aktivt grep.

La deg inspirere med glede og humor! Foredraget er lagt opp med en kombinasjon av forelesning og guidet egentrening. Det blir ikke stilt noen spørsmål til deltakerne i plenum, så her er det bare å lene seg tilbake og la seg motivere.

Hovedfokuset er på egenmotivasjon, inspirasjon, glede, latter og en grundig gjennomgang av hvordan man visualiserer godfølelsen. Det blir gitt flere eksempler på praktiske egenmotivasjonsteknikker og hvordan disse kan tas i bruk.

Priser

Send en melding via kontaktskjema – eller ring – så får du et godt tilbud!

Har du spørsmål angående noen av foredragene, eller ønsker du et godt tilbud?

Thorbjørnsrødveien 16,
1597 Moss
926 01 417
mentaltrener@gmail.com